Algemeen

Voor degenen die liever geen verwarmde handschoenen willen dragen maar toch warme handen willen hebben is er nu de elektrisch verwarmde handwarmer. Moet u even iets met uw handen in de vrieskou doen dan stopt u ze daarna weer in de electrische handenwarmer van Gerbing.

Deze wordt gevoed door 1 batterij. Doordat de verwarmende handenwarmer bevestigd kan worden rondom uw middel zal deze niet afzakken als u uw handen uit de elektrische handwarmer haalt.

Specificaties

Verwarming Microwire® Verwarming
Bron 7V DC
Voeding 2,2A / 15,4 Watt
Oppervlakte temperatuur 57°C +/- 2°C bij 0°C
Verkrijgbaar in maten Past de meesten

Kenmerken

 • Aangestuurd door een geïntegreerde (meegeleverde) krachtige oplaadbare 7V Lithium batterij, ondersteund met microprocessor techniek.
 • Thinsulate® isolatie voor extra warmte en comfort.
 • Zachte tricot fleece binnenvoering.
 • Verstelbare tailleriem.
 • Handig zakje aan de voorkant.
 • Eenvoudig te bevestigen rond uw middel.
 • De handenwarmer verwarmt uw hele hand.
 • De verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de gepatenteerde Microwire® verwarmingstechnologie, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen.
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen.
 • Inclusief 1 batterij en enkele lader (B7V-2500).

Gebruiksduur

100% 2 uur
75% 3 uur
50% 5 uur
25% 10 uur

Let op

 • De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
 • Het is heel belangrijk om te begrijpen dat onze 7 volt producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het erg belangrijk om uw huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 7 volt producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om een temperatuurregelaar te gebruiken ten allen tijde. Een buitentemperatuur van 5 °C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.
 • Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).
7v handverwarmer

Gerbing's 7V producten

Gerbing is dé specialist in verwarmde kleding. Vraag ons gerust om een advies op maat. Onze 7v verwarmde kleding bestaat uit verschillende draagbare verwarmde producten.

7V badge
12V badge

Gerbing's 12V producten

Onze 12v verwarmde kleding lijn zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring is Gerbing dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Ervaringen

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.

Met mijn slechte doorbloeding heb ik het eigenlijk altijd koud. Ik word er gewoon moe van. Fantastisch dat ik dat nu kan opvangen met verwarmde kleding.